yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; katman sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu mevki hayat kaybı olmaması sinein önemlidir.

Bu baplar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Sertifikasız yangın bapları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen Yangın Kapısı muhtevaeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini bâtıneriye hapseder.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu Yangın Kapısı merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az yeğleme edilmesinin nedeni yangın kapısı insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Report this wiki page